Türkiye ile Venezuela 4 önemli anlaşma imzaladı

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro tarafından kabul edildi. Çavuşoğlu, Venezuela ziyareti kapsamında başkent Karakas’ta mevkidaşı Jorge Arreaza ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından müzakereleri tamamlanan bazı anlaşmaları imzaladı.
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Venezuela’da temaslarını sürdürüyor. Bakan Çavuşoğlu, Venezuela Devlet Başkanı Başyardımcısı Delcy Rodriguez ile görüşmesinin ardından Devlet Başkanı Nicolas Maduro tarafından kabul edildi.
ÇAVUŞOĞLU, BAŞKAN ERDOĞAN’IN DAVETİNİ İLETTİ
Görüşmede, Çavuşoğlu, Maduro’ya, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Türkiye davetini “Sayın Cumhurbaşkanımız pandemiden sonra en kısa zamanda sizi Türkiye’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyacak.” sözleriyle iletti.
4 ANLAŞMA İMZALANDI
Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Venezuela ziyareti kapsamında başkent Karakas’ta mevkidaşı Jorge Arreaza ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından müzakereleri tamamlanan bazı anlaşmaları imzaladı. Bu kapsamda Türkiye ve Venezuela arasında kültür, arşivler ve Türk kürsüsü konularında 4 anlaşmaya imza atıldı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bu kadarına da pes doğrusu! CHP’li Sevinç: Atatürk rahmetli değil

Gazeteci Şaban Sevinç, katıldığı programda Atatürk’e ‘rahmetli’ denmesi üzerine, “Atatürk’e rahmetli deme, Atatürk rahmetli değil. …

Bir Cevap Yazın