Emeklilik kararı alan Fatih Portakal FOX TV’den istifa etti!

FOX TV’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada gazeteci Fatih Portakal’ın görev bırakarak emekliliğini istediği duyuruldu.
FOX TV’nin ana haber sunuculuğu yapan Fatih Portakal, uzun süredir çıktığı tatilden dönmemişti.
Fatih Portakal’ın uzun tatili, gazeteciliği bırakacağı söylentileri ile birlikte dün Portakal’a yakın birçok isim, şahsının kanalından ve gazetecilikten istifa ettiğini duyurmuştu.
KANAL RESMİ AÇIKLAMAYLA DUYURDU
İddialar sonrası resmi açıklama geldi…
Haziran ayında ekranlara verdiği aranın ardından FOX TV’den ayrılma kararı alan Fatih Portakal’ın kanal yönetiminden emekliliğini istediği açıklandı. FOX TV’nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Fatih Portakal görevi süresince FOX’un en önemli değerlerinden biri olmuştur. Aldığı karara saygı duymakla birlikte çok sevdiğimiz bir çalışma arkadaşımıza veda ediyor olmaktan dolayı üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz” denildi.
“İzleyicimize objektif ve doğru haber sunma politikası doğrultusunda; samimiyet, açık sözlülük ve cesaretle sunduğu haberler takdirle izlenmiştir” denilen açıklamada, “Bugüne kadarki tüm katkıları için kendisine teşekkür ediyor, yeni yaşamında mutluluklar diliyoruz” ifadeleri kullanıldı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Haydi fahiş fiyatları boykota!

Restoran ve kafelerdeki fiyatların fahiş oranda artmasına tepki yağıyor. Sosyal medyada dile getirilen tepkiler dalga …

Bir yanıt yazın