Son gelişme! Al Nasr Ljajic için Giuliano’yu önerdi

Beşiktaş’ta performansı ve maaşının grafikleri tutmayan Adem Ljajic için Suudi Arabistan ekiplerinden Al-Nasr’dan bir teklif daha geldi.
GÜNDEM LJAJIC-GIULIANO TAKASI
Daha önce birçok kez teklif yaptıkları Ljajic için tekrar Beşiktaş’ın kapısını çalan Araplar, Giuliano-Ljajic takası istediklerini bildirdi.
Fenerbahçe’den 10.5 milyon euro gibi bir bonservis bedeliyle aldıkları Giuliano’yu siyah-beyazlılara öneren Al-Nasr yöneticileri siyah beyazlıların bu teklife sıcak bakmaması üzerine 2 milyon euro daha vermeyi düşünüyor.
İNDİRİMİ KABUL ETMEDİ
Beşiktaş’tan aldığı 2.5 milyon euro maaşta indirim yapmayarak yönetimle ters düşen Ljajic’in kariyerine İstanbul’da devam etmek istediği öğrenildi.
Siyah-beyazlı formayla geride bıraktığımız sezonda 29 maça çıkıp 7 gol ve 7 asistle oynayan Adem Ljajic, daha iyi bir teklif gelmemesi halinde gitmeyi düşünmüyor.
Kara Kartal’la 2022 yılına kadar kontratı bulunan Ljajic’in, İstanbul’dan ev satın alıp bütün planlamasını buranın üzerinden yaptığı belirtildi.
Ancak maaş indirimi konusunda kulüple anlaşma sağlayamayan tecrübeli futbolcunun, bundan dolayı geleceğiyle ilgili olarak düşüncelerini değiştirmesi gerekebilir.
Öte yandan Fenerbahçe’de başarılı işler yapan Giuliano, geçtiğimiz sezon Arap kulübünde 31 maçta 10 gol 8 asistlik performans sergiledi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tokat beşik gibi! Son 24 saatte 50’den fazla sarsıntı meydana geldi

Tokat’ta son 24 saatte en büyüğü 5.6 büyüklükte 50’den fazla sarsıntı yaşandı. İçişleri Bakan Yardımcısı …

Bir yanıt yazın