Her şey güzel, pardon zamlı olacak! İBB Hamidiye Sularına zam yaptı

İBB tarafından Hamidiye Sularına zam devam ediyor. Yapaılan zamlarla birlikte damacana su 12,5, pet şişe su 16,5 TL oldu.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun zam furyası devam ediyor…İBB yolculuğuna “Her şey çok güzel olacak” sloganıyla çıkan İmamoğlu’nun yönetiminde İSKİ,minibüs, İSPARK zamlarından sonra Hamidiye Sularına da art arda zamlar ekleniyor.
DAMACANA 12,5 PET ŞİŞE SU 16,5
İBB tarafından Hamidiye Suları için daha önce damacanalar 9 liradan 11 liraya çıkartılırken bugünkü yapılan zamla 12,5 lira oldu. Pet şişe suları da yapılan son zamla birlikte 16,5 lira oldu. Vatandaşın oluşturulan algı ile birlikte “herşey güzel olacak” sloganı ile göreve getirdiği İmamoğlu’nun her şeye zam furyası tepkilere yol açıyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

CHP’li Onursal Adıgüzel’den eşine kıyak

Ataşehir’de CHP’den belediye başkanı seçilen Onursal Adıgüzel’in eşi Elif Duygu Adıgüzel, Çekmeköy Belediyesi’ne başkan yardımcısı …

Bir yanıt yazın