Yunanistan’a kaçmaya çalışan 3 FETÖ zanlısı jet skide yakalandı!

Yunanistan’ın Sakız Adası’na, satın aldıkları jet ski ile kaçmak isteyen FETÖ şüphelisi 3 eski asker, Sahil Güvenlik ekipleri tarafından yakalandı.
FETÖ’cülerin Yunanistan’a kaçma hayali devam ediyor…Ege Sahil Güvenlik Bölge Komutanlığı ekipleri, Çeşme Pırlanta Plajı açıklarında jet ski ile Sakız Adası’na geçmek isteyen 3 şahıs olduğu bilgisi üzerine çalışma başlattı. Ekipler harekete geçerek, deniz yoluyla Yunanistan’a kaçmak isteyen şahısları yakalayarak İl Jandarma Komutanlığı ekiplerine teslim etti.
Jandarma ekipleri tarafından yapılan incelemede, şahısların FETÖ üyesi olmak suçundan yargılanmaları devam eden eski üsteğmen T.K. ile eski astsubay E.S. ve H.B. oldukları tespit edildi.
JET SKİ İLE KAÇACAKLARDI
Öte yandan, yakalanan şüphelilerin deniz yoluyla yurt dışına kaçmak için İstanbul’dan İzmir’e geldikleri, Çeşme ile birlikte Selçuk ve Dikili ilçelerinde keşif yaptıkları ve jet ski satın aldıkları belirlendi. Şüpheliler, jandarmadaki gözaltı işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Avrupa Birliği’nin Türkiye mesajında Kıbrıs vurgusu

Türkiye ile iş birliğine dayalı ve karşılıklı yarar sağlayan bir ilişki geliştirilmesinde stratejik çıkar bulunduğu …

Bir yanıt yazın