Nazlı Hilal’im meğer ne kadar düşmanın varmış! AP’de Türk bayrağı hazımsızlığı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu dün Avrupa Parlamentosu (AP) Dışişleri Komisyonu’nda video konferans yoluyla konuştu. Konferansta Türkiye’nin Doğu Akdeniz’de yaşanan gelişmelerdeki duruşunu anlattı. Çavuşoğlu’nun konuşması sırasında ekranda yer alan AB-Türkiye birlikteliği simgeleyen görsel AP’nin Alman milletvekillerinden Reinhard Bütikofer’i rahatsız etti.
Çavuşoğlu’nun konuşması sırasında Türkiye ve Avrupa birliğinin birlikteliğini temsil eden iki bayrağın tek karede verildiği çizim Türkiye’nin hazırladığı sunumda yer aldı. Bu birlikteliği simgeleyen görsel AP’nin Alman milletvekillerinden Reinhard Bütikofer’i rahatsız etti
BÜTİKOFER: BİR DAHA GÖSTERMEYİN
Bütikofer ‘İki Bayrağın karıştırılma şekli hoşuma gitmedi’ diyerek sözlerini şöyle devam ettirdi: Çünkü AB bayrağındaki yıldızlardan bazıları Türk bayrağındaki yıldızların gölgesinde kalıyor. Bunu yapmamız gerektiğini düşünmüyorum. Bu yüzden sunum yeniden gösterilmeyebilir. Hatta yeniden gösterilmemeli.
AP’DE PKK SERGİSİ YAPILMIŞ, YPG’Lİ TERÖRİST KONUŞMUŞTU
Avrupa Parlamentosu’nda, terör örgütü PKK’nın elebaşı Öcalan ve PYD üyesi teröristleri gösteren fotoğrafların yer aldığı bir sergi açıldı
Avrupa Parlamentosu’nda 2016 yılında terör örgütü PKK’nın elebaşı Öcalan ve PYD üyesi teröristleri gösteren fotoğrafların yer aldığı bir sergi açılmış, 2017’de Ortadoğu’daki gelişmelerin konuşulduğu görüşmeye YPG’li bir kadın terörist bağlanmıştı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Tokat beşik gibi! Son 24 saatte 50’den fazla sarsıntı meydana geldi

Tokat’ta son 24 saatte en büyüğü 5.6 büyüklükte 50’den fazla sarsıntı yaşandı. İçişleri Bakan Yardımcısı …

Bir yanıt yazın