Donald Trump’tan son dakika açıklaması!

ABD Başkanı Donald Trump, Demokratlar’ın kendisinin Pennsylvania başta olmak üzere kritik eyaletlerde yakaladığı oy avantajını ortadan kaldırmak için çabaladığını kaydetti.

Trump, ABD’de dün yapılan ve sonuçları henüz netleşmeyen 59. başkanlık seçimlerine ilişkin Twitter hesabından değerlendirmelerde bulundu.

“BU ÜLKEMİZ İÇİN ÇOK KÖTÜ”

En kritik eyaletlerden Pennsylvania, Wisconsin ve Michigan’da Biden için kullanılan oyların ortaya çıktığını savunan Trump, “Bu, ülkemiz için çok kötü.” ifadesini kullandı.

“500 BİN OY AVANTAJINI ORTADAN KALDIRMAK İÇİN ÇALIYORLAR”

Trump, “Onlar (Demokratlar), Pennsylvania’da 500 bin oy avantajımızı ortadan kaldırmak için çalışıyor. Michigan ve diğer eyaletlerde de bunu yapmaya çalışıyorlar.” görüşünü paylaştı.

“BÜYÜK ZAFER KAZANIYORUZ ANCAK…”

Pennsylvania’da postayla kullanılan oyların çoğunluğunun hala sayılmamış olmasına da tepki gösteren Trump, “Pennsylvania’da büyük bir zafer kazanıyoruz. Ancak Pennsylvania Eyalet Sekreteri az önce milyonlarca sayılmamış oy olduğunu duyurdu.” ifadesini kullandı.

Öte yandan sosyal medya platformu Twitter’ın, Trump’ın bugün yaptığı toplam 7 paylaşımın 3’üne “Bu tweette paylaşılan içeriklerin bir kısmı veya tümü tartışmalıdır ve bir seçime ya da başka bir toplumsal sürece katılma konusunda yanlış yönlendiriyor olabilir.” etiketini eklemesi dikkati çekti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın