Bahçeli: Sana söylüyorum Kılıçdarolu, Cumhur İttifakı 2023’te de iktidar

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ittifakı bozmak istiyor iddiasına yanıt veren MHP Lideri Bahçeli, “Cumhur ittifakı devam edecek, 2023 yılında tekrar iktidar olacak” ifadelerini kullandı.

AK Parti ve MHP ortaklığı ile yürütülen Cumhur İttifakı’na yönelik bozulma iddialarına MHP Lideri Devlet Bahçeli’den açıklama geldi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun “Bahçeli ittifak bozmak istiyor” söylemlerini cevaplayan Bahçeli, Kılıçdaroğlu’na eleştirilerde bulundu.
“İNANDIRICILIĞI OLMAYAN GÜNDEM”
Bunun inandırıcılığı olmayan bir gündem olduğunun altını çizen Bahçeli, ittifakın süreceği mesajını verdi.
“İTTİFAK DEVAM EDECEK”
Devlet Bahçeli’nin açıklamalarında şu ifadeler yer aldı:”Kemal Kılıçdaroğlu birçok konuda ortaya koymuş olduğu inandırıcılığı olmayan gündem, olsun da nasıl olursa olsun anlayışıyla yapmaya çalıştığı bir çalışma. Cumhur İttifakı devam edecek, 2023 yılında tekrar iktidar olacak

KILIÇDAROĞLU NE DEMİŞTİ?

Katıldığı bir programda, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin HDP’nin kapatılması çağrısına ilişkin değerlendirmesi sorulan Kemal Kılıçdaroğlu, “Belki de ayrılma zemini arıyor Bahçeli, çünkü MHP’nin oylarında ciddi bir düşüş var, ayrılmak istiyor olabilir” demişti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

MHP Lideri Bahçeli: DEM’in kapatılması vatana ve millete namus borcudur

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayan Devlet Bahçeli, sert ifadeler kullanarak …

Bir yanıt yazın