Demirtaş’a özgürlük isteyenlere karşı haykırdı: Benim Ceylan’ımın özgürlüğü nerede?

Diyarbakır annelerinin nöbeti sürürüyor. PKK tarafından kaçırılan evladı için HDP il binası önünde nöbet tutan anne, Selahattin Demirtaş’a özgürlük istenmesine tepki gösterdi. Acılı anne “Benim Ceylan’ımın özgürlüğü nerede?” sözleriyle sitem etti.

Diyarbakır anneleri, aylardır HDP İl Binası önünde, HDP aracılığıyla PKK tarafından dağa kaçırılan evlatları için nöbet tutuyor.

DEMİRTAŞ’A ÖZGÜRLÜK İSTEYENLERE TEPKİ
Evladı PKK tarafından dağa kaçırılan bir anne terör suçlarından tutuklu HDP eski Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a yönelik özgürlük çağrıları yapılmasına tepki gösterdi.

Acılı anne, evladına kavuşamadığı için duyduğu üzüntüyle HDP İl Binası önünde, “Benim küçük kızım için kim özgürlük isteyecek?” dedi.

“BENİM CEYLAN’IMIN ÖZGÜRLÜĞÜ NEREDE?”“Selahattin Demirtaş’a özgürlük istiyorlar. Benim Ceylan’ımın özgürlüğü nerede? Benim Ceylan’ım da bu ülkede öğretmen olacaktı. O küçücük çocuklara eğitim verecekti.”

DEMİRTAŞ İTTİFAKINA BU HAYKIRIŞ
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da acılı annenin haykırışını sosyal medyadan paylaştı.

Soylu’nun paylaşımı şu şekilde:
Demirtaş İttifakına bu haykırış… “Selahattin Demirtaş’ın özgürlüğünü istiyorlar! BENİM CEYLANIMIN ÖZGÜRLÜĞÜ NEREDE?”

AİHM’İN SKANDAL KARARI
AİHM skandal bir karara imza atara 6-8 olaylarının sorumlusu Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılması gerektiğini belirtmişti.

AİHM’in bu kararına başta HDP, CHP ve İYİ Partili isimlerden destek açıklaması gelmiş Demirtaş’ın serbest kalmasını istemişlerdi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

9. Yargı Paketi yolda!

Özellikle cezasızlık algısını ortadan kaldırmaya yönelik düzenlemelerin öne çıkarılacağı 9. Yargı Paketi’nin hazırlıklarının tamamlanmak üzere …

Bir Cevap Yazın