Pazartesiyi salıya bağlayan gece 5A uydumuzu uzaya fırlatacağız

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu uzaya fırlatılacak olan 5A uydusu ile ilgili müjdeli haberi verdi. Karaismailoğlu, ” Pazartesiyi salıya bağlayan gece 5A uydumuzu uzaya fırlatacağız. Programını yaptık. Onun heyecanını taşıyoruz şu anda.” ifadelerini kullandı.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu uzaya fırlatılacak olan 5A uydusu ile ilgili müjdeli haberi verdi. Ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Ordu’da bulunan Bakan Karaismailoğlu, AK Parti Ordu İl Başkanlığını ziyaret etti

PAZARTESİ GECESİ FIRLATACAĞIZ
Bakan Karaismailoğlu, burada yaptığı açıklamada uydu sahibi 30 ülkeden biri olan Türkiye’nin beşinci nesil haberleşme uydusu TÜRKSAT 5A’nın Pazartesi gecesi uzaya fırlatılacağını belirtti.

HEYECANLIYIZ
Bakan Karaismailoğlu “Pazartesi’yi Salı’ya bağlayan gece 5A uydumuzu uzaya fırlatacağız. Programını yaptık. Onun heyecanını taşıyoruz” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fransa’nın beslediği kargalar, şimdi gözlerini oyuyor

Terör örgütü PKK destekçisi bir kişinin Fransa’dan Türkiye’ye sınır dışı edilmesini protesto eden örgüt üyeleri, …

Bir yanıt yazın