Trump destekçileri Kongre binasının kapılarını kırarak içeri girdi

ABD’nin başkenti Washington DC’de toplanan Trump destekçileri, Trump’ın Beyaz Saray yakınlarındaki Ellipse’de yaptığı konuşmanın ardından Kongre binasına yürüdü. Trump destekçileri Kongre binasının kapılarını kırarak içeri girdi.
TRUMP ÇAĞRIDA BULUNMUŞTU
Trump, 3 Kasım 2020’de yapılan başkanlık seçimlerinin sonuçlarının netleştirilmesi için bugün yapılacak Kongre oturumu için Washington’da toplanan destekçilerine seslendi.
Kurşun geçirmez camın ardından konuşan Trump, “Demokratlar’ın seçimlerde usulsüzlük yaptığı” yönündeki iddialarını sürdürdü.
Trump, seçimleri asıl kazananın kendisi olduğunu savunarak, “Asla yenilgiyi kabullenmeyeceğim, pes etmeyeceğim.” dedi.
Kendisinin bu seçimlerde oyunu artırdığını ve neredeyse 75 milyon kişinin kendisine oy verdiğini vurgulayan Trump, “Aranızda Joe Biden’ın 80 milyon oyu gerçekten aldığına inanan var mı? Bunlar bilgisayarda üretilen 80 milyon oy.” diye konuştu.

Content retrieved from: Trump destekçileri Kongre binasının kapılarını kırarak içeri girdi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın