Kılıçdaroğlu’ndan Başkan Erdoğan hakkında skandal sözler!

Son dakika haberi: CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Başkan Erdoğan hakkında, milletin iradesini hiçe sayan ifadeler kullandı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili sözlerine tepki göstererek, özür dilemesini istedi.

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve milletten özür dilemesi gerektiğini bildirdi.

‘MİLLİ İRADEYE YAPILMIŞ BİR SAYGISIZLIKTIR’

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan Fahrettin Altun, “Kemal Kılıçdaroğlu Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve milletimizden derhal özür dilemelidir. Sayın Cumhurbaşkanımıza ‘sözde Cumhurbaşkanı’ demek her şeyden önce milli iradeye yapılmış bir saygısızlıktır. Yalan, iftira ve hakaret siyasetin değil siyasetsizliğin ve acziyetin göstergesidir” ifadelerini kullandı.

Kılıçdaroğlu’nun skandal sözleri;

ÖMER ÇELİK: MEŞRU MAKAMA SALDIRMAKTIR

AK Parti Sözcüsü Çelik, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti genel merkezindeki basın toplantısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik sözlerine tepki gösterdi. Çelik, konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, şu ifadelere yer verdi:

“Kemal Kılıçdaroğlu’nun Sayın Cumhurbaşkanımıza ‘sözde Cumhurbaşkanı’ demesi demokrasiye ve milli iradeye saygısızlıktır. Kılıçdaroğlu, milletimizin iradesine ve Türkiye Cumhuriyeti’ni temsil eden meşru makama saldırmaktadır. Girdiği her seçimi kaybetmiş Kılıçdaroğlu’nun, girdiği her seçimi kazanmış Cumhurbaşkanımıza demokrasiye ve hukuka aykırı şekilde hitap etmesi Yassıada zihniyetinin göstergesidir. Cumhurbaşkanımız Türkiye Cumhuriyeti’ni temsil etmektedir. Sayın Cumhurbaşkanımız meşru ve demokratik seçimlerle seçilmiş, Türkiye Cumhuriyeti’ni en yüksek düzeyde temsil eden meşru Cumhurbaşkanıdır. Cumhurbaşkanımızdan ‘sözde Cumhurbaşkanı’ diye bahseden kişi demokrasi düşmanı olduğunu itiraf etmiş olur. Kılıçdaroğlu’nun seçimle iş başına gelmiş Cumhurbaşkanlığı kabinesi ile 12 Eylül darbe rejimini mukayese etmesi ise milletimizle, demokrasiyle ve hukukla kavga etmektir. Kılıçdaroğlu bu sözleriyle ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir’ ilkesi ile kavga etmektedir. Kılıçdaroğlu siyasi ahlakla bağdaşmayan bu sözleri ile milletimizin iradesine saldırmıştır. Milletimizden ve Cumhurbaşkanımızdan özür dilemelidir. Tüm milletimiz şimdiye kadar olduğu gibi, meşru Cumhurbaşkanlığı makamına saygısızlık edenlere gereken dersi vermeye devam edecektir.”

KURTULMUŞ: AZİZ MİLLETİMİZ CEVABINI VERECEKTİR

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un açıklaması şu şekilde;

Girdiği tüm seçimlerden mutlak bir galibiyetle çıkan Türkiye Cumhuriyeti’nin seçilmiş Cumhurbaşkanına “sözde” diyerek demokrasiye ve millet iradesine karşı alenen düşmanlık yapan Kemal Kılıçdaroğlu’na en büyük cevabı aziz milletimiz 2023’de verecektir.

BAKAN GÜL: BÜYÜK HAZIMSIZLIK…

Bakan Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, şu ifadeleri kullandı:

“Milletimizin oylarıyla seçilmiş Sayın Cumhurbaşkanımız için ‘sözde’ diyerek hitap etmek, milli iradeye yönelik büyük bir hazımsızlık ve saldırıdır. Millet bu hazımsızlığa sandıkta cevabını gene verecektir.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Tekin: Öğretmen atamaları ilk kabine toplantısında açıklanacak

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Adana’daki temasları kapsamında okul ziyaretlerinde bulunuyor. Bakan Tekin Anadolu Barter …

Bir yanıt yazın