CHP İzmir milletvekili Mehmet Ali Çelebi ve Karabük milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, mektup yazarak parti yönetimini eleştirdi. Mektupta, 4 partili anayasa görüşmelerinden, HDP ile girilen ilişkilere kadar birçok duruma tepki gösterildi. Vekillerin partiden istifa için hazırlandığı iddia edildi. CHP'li milletvekilleri parti yönetimine mektup göndererek parti yönetiminin attığı adımları eleştirdi. Ancak 10 Aralık'ta yazılan mektuba yönetim [...]

CHP’li vekillerden partiyi karıştıracak mektup!

CHP İzmir milletvekili Mehmet Ali Çelebi ve Karabük milletvekili Hüseyin Avni Aksoy, mektup yazarak parti yönetimini eleştirdi. Mektupta, 4 partili anayasa görüşmelerinden, HDP ile girilen ilişkilere kadar birçok duruma tepki gösterildi. Vekillerin partiden istifa için hazırlandığı iddia edildi.

CHP’li milletvekilleri parti yönetimine mektup göndererek parti yönetiminin attığı adımları eleştirdi. Ancak 10 Aralık’ta yazılan mektuba yönetim cevap vermedi. Mektubu İzmir milletvekili Mehmet Ali Çelebi sosyal medya hesabından paylaştı.

Mehmet Ali Çelebi ve Karabük milletvekili Hüseyin Avni Aksoy’un kaleme aldığı mektupta, CHP’nin kurucu değerlerden uzaklaştığı belirtildi. Mektupta imzası olmasa da Yalova milletvekili Özcan Özel’in de vekiller ile beraber hareket ettiği iddia edildi.

‘İKTİDARA KENDİ BAŞIMIZA GELMELİYİZ’

Vekiller, parti yönetimine yazdıkları mektupta, CHP’nin yeni dostlarla değil kendi başına iktidara gelmesi gerektiğini dile getirdi. 2018’de CHP, İyi Parti, HDP ve Saadet Partisi arasında yapılan anayasa görüşmelerinde tartışma yaratan başlıkların kamuoyuna açıklanması istendi. Terör ile arasına mesafe koymayan HDP ile ilişkilerin geliştirilmesi eleştirildi.

3 VEKİL İSTİFA MI EDECEK?

CHP’de bir süredir parti politikalarından rahatsızlıklarını dile getiren üç milletvekilinin istifa ederek Muharrem İnce’nin Memleket Hareketi’ne katılacağı iddia edildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Putin, en yakın rakibine yüzde 83,1 oy fark attı

Rusya Devlet Başkanlığı seçimini, sandık çıkış anketine göre oyların yüzde 87,8’ini alan Vladimir Putin kazandı. …

Bir yanıt yazın