Trump’ın Biden’a bıraktığı mektupta ne yazıyor? Dünya bu iddiayı konuşuyor!

Son dakika haberi… ABD’nin 45. Başkanı Donald Trump, görev süresinin dolmasının ardından dün Beyaz Saray’ı terk etti. Trump, görevi ABD’nin yeni başkanı Joe Biden’a devretti. Trump’ın dört yıllık görevinin ardından Beyaz Saray’a veda ettiği sırada, Başkan Joe Biden için bıraktığı merak edilen mektupta “Joe biliyorsun ben kazandım'” yazdığı iddia edildi. İşte dünyanın konuştuğu son dakika haberinin detayları.

Trump, Beyaz Saray’a veda ettiği an yaptığı imalı açıklamalarıyla renkli kişiliğini bir kez daha ortaya koydu.Donald Trump, 3 Kasım 2020’de yapılan seçimleri kaybetmesinin ardından görevini rakibi Joe Biden’a devretti. Son kez Beyaz Saray’ın kapısında görülen Trump, eşi Melania Trump ile ele ele çıkış yaptı.Amerikalıalr tarafından merak edilen bir konu da Trump’ın devir teslim töreni sonrası ABD Başkanı Joe Biden’a bıraktığı mektup oldu.

“JOE BİLİYORSUN BEN KAZANDIM”
Amerikan medyası, 45’inci Başkanı Trump dört yıllık görevinin ardından Beyaz Saray’a veda ettiği sırada, Başkan Joe Biden için bıraktığı merak edilen mektupta “Joe biliyorsun ben kazandım'” yazdığı iddia etti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Avustralya hayran kaldı: F-35’in yapamadığını yapıyor

Avustralya Askeri Havacılık Tarihi, yerli ve milli olarak üretilen 5. nesil savaş uçağı KAAN ile …

Bir yanıt yazın