Londra merkezli ekonomi devinden şaşırtacak dolar ve altın tahmini!

IMF Türkiye Masası Şefi Donal McGettigan, “Kredibilitenin iyileşmesini sağlayan politika değişikliği enflasyonu da kademeli olarak düşürecektir” açıklamasında bulundu. IMF Türkiye Masası Şefi Donal McGettigan, “Sıkı ve sürdürülebilir para politikası uygulaması, Türkiye ve yurt dışındaki yatırımcıların güveni için hayati önem taşıyor” ifadelerini kullandı.
IMF Türkiye Kıdemli Daimi Temsilcisi Ben Kelmanson, “Türkiye’de 2022’den itibaren büyümenin yüzde 3,5 civarındaki potansiyeline geri dönmesini tahmin ediyoruz” dedi.
IMF Türkiye Kıdemli Daimi Temsilcisi Ben Kelmanson, “Mali sektöre, finansa, iş gücü piyasası ve şirketler kesimine yönelik hedef odaklı yapısal reformlar salgının olası uzun vadeli etkilerini hafifletmeye yardımcı olacaktır” açıklamasında bulundu.
FLAŞ ENFLASYON MESAJI
IMF Türkiye Masası Şefi Donal McGettigan, “Kredibilitenin iyileşmesini sağlayan politika değişikliği enflasyonu da kademeli olarak düşürecektir” şeklinde konuştu.
IMF Türkiye Masası Şefi Donal McGettigan: “Sıkı ve sürdürülebilir para politikası uygulaması, Türkiye ve yurt dışındaki yatırımcıların güveni için hayati önem taşıyor” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın