Muğla Datça’da korkutan deprem!

Son dakika haberi… AFAD verilerine göre Muğla’nın Datça ilçesi peş peşe depremlerle sarsıldı. Saat 18:16’da meydana gelen 3.9 büyüklüğündeki depremin ardından saat 20.08’de de 4,8 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Muğla’da daha sonra 2 deprem daha kaydedildi.

AFAD verilerine göre Muğla’nın Datça ilçesi peş peşe depremlerle sarsıldı

Saat 18:16’da Ege Denizi açıklarında Muğla’nın Datça ilçesinde hissedilen 3.9 şiddetinde bir deprem meydana geldi.

Depremin derinliği 5.30 KM olarak bildirildi.

İÇİŞLERİ’NDEN DEPREMLERE İLİŞKİN AÇIKLAMA
İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı, Muğla’nın Datça ilçesi açıklarında meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremin ardından olumsuz bir ihbarın ulaşmadığını bildirdi.

Çataklı, Twitter hesabındaki paylaşımında, saat 20.08’de Ege Denizi’nde Datça açıklarında meydana gelen 4,8 büyüklüğündeki depremi hatırlatarak, “Valiliğimizden ve AFAD’dan alınan bilgilere göre olumsuz bir ihbarın ulaşmadığı öğrenilmiştir.” ifadesini kullandı.

İlgili birimlerin tarama çalışmalarına devam ettiğini belirten Çataklı, Muğla’ya geçmiş olsun dileklerini iletti.

BEŞİK GİBİ SALLANIYOR
Saat 22,08’de datça açıklarında 3,6 büyüklüğünde bir deprem daha meydana geldi.

BİR DEPREM DAHA
Adeta beşik gibi sallanan Muğla’da bir deprem daha meydana geldi. Saat 23.57’de meydana gelen depremin 4.1 büyüklüğünde olduğu bildirildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın