Katliamcıların sözcüsü Joe Biden’a kaldı mı başka numaranız?

Geçmişini bilmeyen başkasını yargılama ve itham etme hakkı asla yoktur. Hele hele geçmişi katliamlarla dolu olan ABD’nin soykırım veya katliam sözcüklerini ağzına alma hakkı hiç yoktur. Ne hikmetse 23 Nisan’ı dünya çocuklarına bahşeden bir ülkenin geçmişini karatmak için hemen bir gün sonrasında yani 24 Nisan’da yüz yıl önceki yaşanmış tarihi olaylarla Türkleri soykırımcı ilan etmek hadsizliktir.
Biz Türkler, bu hadsizlerin hadlerini bildirmek zorundayız. ABD Başkanı Joe Biden’ın 1915 olaylarını hiçbir hukuki dayanağı olmayan “soykırım” olarak açıklaması şarlatanlıktan öte bir şey de değildir. Bize göre bu soykırım iftirasının yegane sebebi, Türkiye’yi politik olarak yıpratmak, Ermenistan’ın toprak ve tazminat iddialarına zemin hazırlamaktır.
Dünyayı bin küçük devletçiklere ayırmak için harcadığı çabayı bir türlü devletleştiremeyen ABD, son çırpınışlarını oynamaktadır. Ülkesindeki çalkantıları bastırmak, katliam ve soykırımlarla dolu olan karanlık geçmişini unutturmak ve gündemi değiştirmek için efor sarf eden ABD Başkanı Biden’ın 1. Dünya Savaşı’nda Ermenilere soykırım yapıldığına dair beyanının, kendi iç politikası sebebiyle söylenmiş bir yalandan ibaret olan soykırım masalına aslında kendisi de inanmamaktadır.
Yedi düvelin, bugünkü gibi, Türkleri tarih sahnesinde silmek için birleştiği ve yenilgiye uğradıkları savaş sonunda İngilizlerin, Malta’ya götürdükleri Osmanlı asker ve bürokratlarını Ermenilere karşı toplu kıyım yaptıkları iddiası ile soruşturduklarını, Osmanlı arşivlerini didik didik ettiklerini ancak dava açacak bir delile ulaşamayarak bundan vazgeçtikleri aşikar olan bir tarihi olayda yüz yıl sonra Türkleri soykırımcı ilan etmek geçmişimize leke atmaktan başka bir şey değil. Türk tarihinde bu tür zevzeklerin yaptıkları açılama ve attıkları iftiralara it ürür kervan yürür denir.
Soykırım iftirasının yegane sebebi, Türkiye’yi politik olarak yıpratmak, Ermenistan’ın toprak ve tazminat iddialarına zemin hazırlamaktır. Aslında tarih bilgisinden yoksun, ABD Başkanı şahsi siyasi menfaatleri uğruna bu alçakça iftiraya alet olarak Türkiye’nin değil ABD’nin itibarına zarar vermiştir.
Türkleri, soykırım yapmakla itham eden Amerika unutmamalı ki kendisi Vietnam’da 4 milyon, Kore’de 3 milyon, Kamboçya ve Laos’da 1 milyon, Afganistan’da 1,5 milyon, Irak’ta 1 milyon, Hiroşima ve Nagazaki’de 350 bin, ayrıca 70 milyon Kızılderiliyi kendi topraklarında katletmiştir. Daha bunlar gibi onlarca katliam ve soy kırım karnesi var. Kendi açıktaki kıçını görmezlikten gelen ABD başkanı, uydurduğu soykırım masalıyla gündemi saptırmak çabasındadır ama boşuna.
Aslında ABD, Kafkaslarda yerle yeksan olan Paşinyan’ı güçlü tutarak, Kafkasya’yı dizayn etmeyi planlıyor. Bu da tutmaz Hokkabaz Joe Biden, başka numaralara bak. Türk’ün üst aklı sizi yüz yıl sonra da olsa sömürgeci aklınızı iyi çözdü.
Sen elinde kalan bir veya iki kozluk hokkabazlık hünerlerini de sergile ki artık rahatça yüzleşelim. Senin çakma bir müttefik olduğunu içimizdeki işbirlikçilere de yem kalmasın. Biz biliyor ki, ülkemizi sömüren ve komşularımızla bizleri düşman eden ABD, yıllardır elinde tuttuğu kozu hem Ermenistan için hem Yunanistan ve Rumlar için hem de PKK için oynadı. Ve yine biliyoruz ki Skandal karara Türkiye’nin cevabı yine bir PKK operasyonu ile oldu. Erdoğan-Biden görüşmesinin hemen ardından hainlerin yuvalandığı, Kuzey Irak’taki operasyonlar başlaması bu yüzsüzlere en iyi cevap olmuştur.
Şimdi ABD yönetiminin elinde bir tek FETÖ düzmecesi olan Halkbank kozu kaldı. Yakında onu da piyasaya sürecekler. Şimdi soruyorum geçmişi ve tarihi karanlık olan ABD başkanı Joe Biden’a kaldı mı başka numaranız? Açtırmayın ağzımızı söylettirmeyiniz katliamlarınızı!

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın