Türk SİHA’sı Bayraktar TB2’ler dünyada gündemden düşmüyor

Dünyanın büyük hayranlık duyduğu Türk SİHA’sı Bayraktar TB2’ler konuşulmaya devam ediyor. Türk SİHA’larının başarısı sahada kendini ispatladı. SİHA’lar Türkiye’nin iç ve dış operasyonları dahil Dağlık Karabağ, Libya ve Suriye’de destanlar yazdı.
Türkiye’nin vatan savunması için aldığı Rus S-400’lere karşı pozisyon takınan ABD, ortağı olduğumuz F-35 projesinden Türkiye’yi skandal bir hamleyle çıkarmıştı. Nobel Ödülü Komitesi üyesi ve Dış Politikalar Uzmanı Norveçli Asle Toje, dünyanın hayran kaldığı Türk SİHA’ları ile ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı.
Asle Toje, kritik bir Bayraktar TB2 ve F-35 karılaştırması yaptı ve aralarındaki farka dikkat çekti. Dağlık Karabağ zaferi üzerinden SİHA’larımıza övgü yağdıran Asle Toje, Bayraktar TB2’lerle ilgili şu öneriyi yaptı;Norveç, F-35 sayısını düşürmeli ve buradan kalan para ile SİHA projelerine yatırım yapmalı. Bir F-35’in parası ile Ermeni hava savunmasını parçalara ayıran Türk üretimi Bayraktar TB2’den 22 adet alınabilir.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın