Erdoğan’dan ‘Akşener’ yorumu: Gelin hanıma ders verdiler!

AK Parti grup toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Akşener’in Rize ziyareti sırasında yaşanan gerilimle ilgili konuştu, ” Gelin hanıma çok ileri gitmeden ders verdiler.” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, işgalci İsrail’in Başbakanı Binyamin Netanyahu’ya benzetmişti. Skandal benzetme sonrası Rize’nin İkizdere ilçesini ziyaret eden Akşener burada halkın tepkisi ile karşılaşmıştı. 
 

GELİN HANIMA İLERİ GİTMEDEN DERS VERDİLER

Cumhurbaşkanı Erdoğan bugünkü grup toplantısında konuya ilişkin şunları söyledi;

“Nerede nasıl adım atılacağını iyi bilmek lazım. Burası Rize. Rize’nin uşağına bu şekilde hakaret edip, Netenyahu gibi bebek katillerinin yanına koymaya kalkarsan yapılacağı budur. Gelin hanıma çok ileri gitmeden ders verdiler.
 

BU DERS BİRİNCİ, DAHA NELER OLACAK NELERBu da Rizeli’nin adabını gösterir. İkizdere yetmedi, Çayeli’ne gitti. Orada da gereğini yaptılar. Trabzon’da da hiç meydana çıkamadan uçağa binip Ankara’ya döndün. Bu daha bir. Daha neler olacak. Bunlar daha iyi günler. Bu ülkede ahde vefa vardır. Ahde vefa olmazsa bu millet affetmez. “

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Haydi fahiş fiyatları boykota!

Restoran ve kafelerdeki fiyatların fahiş oranda artmasına tepki yağıyor. Sosyal medyada dile getirilen tepkiler dalga …

Bir yanıt yazın