Milli hüsran! EURO 2020’ye çok kötü veda!

Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) A Grubu üçüncü ve son maçında A Milli Takımımız, İsviçre’ye 3-1 mağlup oldu ve turnuvaya veda etti.

EURO 2020 A Grubu üçüncü ve son maçında A Milli Takımımız, İsviçre ile karşı karşıya geldi. Bakü Olimpiyat Stadı’nda oynanan mücadeleyi İsviçre 3-1 kazandı.

İsviçre’ye galibiyeti getiren golleri 6. dakikada Haris Seferovic, 26. ve 68. dakikalarda Shaqiri kaydetti. Milli Takımımızın golü 62. dakikada İrfan Can Kahveci’den geldi. Ayrıca bu gol turnuvadaki tek golümüz oldu. Ay-yıldızlılar 0 puan -7 averaj ile tarihinin en kötü turnuva sonucunu yaşadı

Bu sonuçla milli takımımız gruptaki son maçından da puansız ayrılarak EURO 2020’ye grup aşamalarında veda etti. İsviçre ise puanını 4’e çıkardı.

İtalya 9 puanla lider olarak ve Galler 4 puanla ikinci sırada A Grubu’ndan çıkan takımlar olurken İsviçre en iyi 3. olmak için diğer maçların sonuçlarını bekleyecek.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın