Çinli Xiaomi’nin yan kuruluşu Redmi K40 G Bruce Lee Efsanesi ile geliyor!

Çinli Xiaomi’nin bir yan kuruluşu olan Redmi, bu yıl amiral gemisi serisine iki akıllı telefon daha ekleyecek. İşte Redmi K40 G ve Redmi K40 Ultra için güncel detaylar!

Redmi, iki yeni amiral gemisi modeli akıllı telefonlar için büyük bir sürprize hazırlanıyor. Redmi K40 Ultra ve Redmi K40 G serileri 2021 içerisinde mevcut amiral gemisi bayrak serisini tamamlayacak. Cihazlara dair ilk sızıntılardan bize gelen ilginç ve önemli özellikler belli oldu.

Xiaomi’nin bir alt markası olarak faaliyet gösteren Redmi, iki yeni amiral gemisi modeli ile yılın son serilerini tamamlayacak. Son günlerde birden fazla Xiaomi ve Redmi akıllı telefonun piyasaya sürüleceğini gösteren sızıntılar ortaya çıkmıştı. İşte bunlardan son iki model olan Redmi K40 Ultra ve Redmi K40 G ile ilgili detaylar.

Redmi K40 G ve Redmi K40 Ultra Detayları!

Redmi K40 G Özellikleri:

Çin kökenli Jeet Kune Do savunma sanatı ustası ve oyuncu Bruce Lee anısına Bruce Lee Sarısı olarak tabir ettiği renk ile ustayı selamlıyor. Arka kapağın ortasına dikey olarak yerleştirilmiş “Kung Fu’nun Kralı” yazısını ve sağ üst kısımda “KO Fast Comes First” yazısı bulunuyor.

Redmi K40 G amiral gemisi modeli olarak Qualcomm Snapdragon 870 işlemciyle gelecek. Cihaz 67W’a kadar hızlı şarj ile 5.065 mAh pil ile desteklenecek. 12 GB’a kadar RAM ve 256 GB’a kadar dahili depolama alanına sahip olacak.

Ekran: 6.67 inç AMOLED
Depolama: 256 GB
Ön Kamera: 16 Megapiksel Çözünülürlük
Yazılım: Android 11 MIUI 12.5

Redmi K40 Ultra Özellikleri:

Mevcut bilgilere göre, yakında Çin’de resmi olarak tanıtılacak bir Redmi K40 Ultra modeli olacak. Cihaz 120 Hz’e kadar yüksek yenileme hızına sahip ve AMOLED ekran donanım ise MediaTek Dimensity 1200 ile güçlü bir amiral gemisi işlemci sunacak.

Ekran: 6.67 inç AMOLED

İşlemci:

Bellek: 8 GB

Depolama:

Arka Kamera: 64 Megapiksel+12 Megapiksel

Ön Kamera:

Pil: 5.000 mAh pil (67W hızlı şarj)
Yazılım: Android 11 MIUI 12

Xiaomi her iki modeli de Ağustos 2021 sonu gibi piyasaya sürecek. Firma 2021 tarihli amiral gemisi modellerini böylece tamamlamış olacak. Söz konusu bu modellerin ülkemizde de satışa sunulmasını heyecanla bekliyoruz.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

MHP Lideri Bahçeli: DEM’in kapatılması vatana ve millete namus borcudur

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayan Devlet Bahçeli, sert ifadeler kullanarak …

Bir yanıt yazın