Kılıçdaroğlu: Millet ittifakı fırsat verirse aday olurum

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Millet İttifakı’nın onay vermesi halinde Cumhurbaşkanı adayı olacağını söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bilmeceye dönen cumhurbaşkanı adaylığı konusunda bir açıklama daha geldi.

KILIÇDAROĞLU’NA ADAYLIK SORUSU

Sözcü’den Ruhat Mengi’ye konuşan Kılıçdaroğlu, kendisine yöneltilen “Millet ittifakı karar verirse ben aday olurum” diyor musunuz?” sorusuna yanıt verdi.

“KARAR VERİLİRSE KABUL EDERİM”

Millet İttifakı’nın kararı ve onayı olması halinde adaylıktan kaçmayacağını belirten Kılıçdaroğlu, “Elbette, yani Millet İttifakı derse ki ‘Siz aday olun’, kabul ederim. Çünkü onurlu bir görev Cumhurbaşkanlığı. Bu aşamada tartışmayı kişiler bazına indirgemek doğru değil” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın