Acar Milli Eğitim Bakanı Özer’den flaş yüz yüze eğitim açıklaması!

Son Dakika: Milli Eğitim Bakanlığı görevini Ziya Selçuk’tan devralan Prof. Dr. Mahmut Özer, “Eylül’de okulları açmak için ne gerekiyorsa yapacağız” dedi.

Son dakika haberi: Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un görevinden affını istemesi sonrasında yeni Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer’e görevini devretti. Yeni Milli Eğitim Bakanı Özer, okulları kapalı tutma gibi lüksleri olmadığını, Eylül ayında okulların açılması için ne gerekiyorsa yapılacağını belirtti.

EYLÜL’DE YÜZ YÜZE EĞİTİM BAŞLAYACAK MI?

Prof. Dr. Mahmut Özer’in açıklamaları şöyle: Saygı değer bakanım, değerli basın mensupları hepiniz hoş geldiniz. Bu göreve layık gören sayın cumhurbaşkanıma şükranlarımı sunuyorum.  Son 19 yılda AK Parti iktidarı eğitime çok büyük yatırım yapmıştır. Bina ve derslik ihtiyacımız oldukça azalmıştır. Son yıllarda Türkiye’de eğitim kalitesinde iyileşmeler yaşanmıştır. Bu zor görevi sayın bakanımızdan devir alırken en büyük avantajım beraber çalışmış olmamızdır. 

“OKULLARI KAPALI TUTMA LÜKSÜMÜZ YOK”

En büyük amacım fırsat eşitliğini sağlamak olacaktır, ok çalışacağız. Eylül’de okulları açmak için ne gerekiyorsa yapacağız. İlk önceliğim gerekli önlemleri alarak okulları yüz yüze eğitime geçmeye hazırlamaktır. Okulların açılması için vakaların sıfırlanmasını bekleyemeyiz. Okulları kapalı tutmak gibi lüksümüz gibi yoktur. Sayın Bakanıma teşekkür ediyorum.

Ziya Selçuk’un açıklamaları şöyle: Değerli arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz 10 Temmuz 2018’de başladığım MEB görevi nihayetlenmiş durumda. Sayın Cumhurbaşkanıma teşekkür ediyorum. Gece gündüz çalıştığım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı. Mahmut Özer beye başarılar diliyorum.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Suphiye Orancı’nın cezaevi arkadaşı tek tek itiraf etti

Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasının ardından anne Suphiye Orancı sessizliğini korurken o dönem …

Bir yanıt yazın