Taşeron terör örgütü PKK, Türkiye’yi Kaz Dağları ile tehdit etti

Terör örgütü PKK’nın paçavrası Yeni Özgür Politika, Türkiye’yi Kaz Dağlarını yakmakla tehdit etti. Haberi ”Kürt’le barışmayan Kaz Dağları’nı kaybeder” başlığıyla veren Yeni Özgür Politika, skandal ifadeler kullandı.

Terör örgütü PKK’nın borazanı olan Yeni Özgür Politika isimli gazete, bugünkü sayısında Türkiye’yi manşetten verdiği haberle aşağılık bir şekilde tehdit etti.

”Kürt’le barışmayan Kaz Dağları’nı kaybeder” başlıklı haberde, terör örgütünün paçavrası aleni bir şekilde Kaz Dağları’nı yakacaklarını ilan etti. Aynı satırlarda ‘İkizdere’yi durdurmak ve Konya’daki kuraklığı bitirmek çok zor’ ifadelerine de yer verildi.

”BODRUM CİZRE’YE UZAK DEĞİL”

HDP’nin İdil’deki grup toplantısında 2015 yılında konuşan Selahattin Demirtaş, Cizre’deki olaylarla ilgili kullandığı ifadelerle yangınları işaret etmişti. Hem vatandaşları hem de devleti aşağılık bir şekilde tehdit ettiği konuşmasında ”Bodrum Cizre’ye uzak değil” demişti.

“Batı’da yaşayan kardeşim Cizre’ye karşı sussak, yollarda olmasak inanın ki bu ateş her tarafı yakar. Zannediyor musunuz ki Bodrum Cizre’ye çok uzak? Uzak değil. Her yer birbirine çok yakın. Cizre yanarken Bodrum’daki mutlu olabilir mi?”

CHP’Lİ MİLAS BELEDİYESİ DÜN HDP’LİLERİ AĞIRLAYIP DAYANIŞMA POZU VERMİŞLERDİ

Muğla’da orman yangınları devam ederken, dün CHP’li Milas Belediyesi’ni HDP’li heyet ziyaret etti. Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, PKK’nın siyasi uzantısı HDP’nin Eş Genel Başkanı Mithat Sancar’a teşekkür etti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

MHP Lideri Bahçeli: DEM’in kapatılması vatana ve millete namus borcudur

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayan Devlet Bahçeli, sert ifadeler kullanarak …

Bir yanıt yazın