Acun Ilıcalı: Hull City’yi almayı düşünüyorum

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı katıldığı programda, İngiltere’den Hull City kulübünü satın almak istediğini söyledi. Ilıcalı yaptığı açıklamada, “Hull City’yi almayı düşünüyorum, güzel görüşmeler de yaptık, iki taraf birbirini iyi anladı. Karşı taraf bize güveniyor. Allah izin verirse hayalim gerçekleşecek” dedi.

Geçen sezon Hollanda Ligi ekiplerinden Fortuna Sittard’a hissedar olan Acun Ilıcalı, daha sonra kulüple yollarını ayırmıştı. Ilıcalı, Haber Global ekranlarında yayınlanan Az Önce Konuştum programında satın alacağı yeni kulübü açıkladı.

Acun Ilıcalı yaptığı açıklamada, ” Hull City’yi almayı düşünüyorum, güzel görüşmeler de yaptık, iki taraf birbirini iyi anladı. Karşı taraf bize güveniyor. Allah izin verirse hayalim gerçekleşecek” dedi. Ilıcalı ayrıca, “İngiltere’de ülkemizin bayrağını Hull City’nin başarısıyla dalgalandırmak istiyorum. Hull City’nin inşallah ileride hocasından, belli futbolcularına kadar Türklerden oluşmasını istiyorum. Hedefim dünyada ses getiren bir takım oluşturmak” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın