Başkan Erdoğan: 2023 Türk milletinin yeniden şahlanışının sembolüdür

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2023’ün Türk milletinin yeniden şahlanışının sembolü olduğunu söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen “6. Anadolu Medya Ödülleri” programında katıldı.

Erdoğan burada gündeme ilişkin açıklamalarda bulunurken Türkiye’nin 2023 hedeflerine dikkat çekti.

Eski Türkiye’yi yeniden hortlatılamayacağını söyleyen Erdoğan, 2023 hedefinin kendi kişisel meselesi olmadığının, hedefin Türkiye’nin ve Türk milletinin yeniden şahlanışının sembolü olduğunu söyledi.

Erdoğan,”Göçten iklim değişikliğine terörden salgın krizine kadar her yeni sınava da kendilerini gelişmiş olarak nitelendirenlerin ne kadar zayıf oldukları anlaşıldı. Verdiğimiz başarılı imtihanla hesaplar yeniden yapılmaya başladı. Güçlü ve büyük Türkiye’nin en önemli durağı 2023’ün eşiğindeyiz.

Ülkemizi küresel sistemin yeniden yapılanmasının dışına itmek için son umudu, 2023’te eski Türkiye’yi yeniden hortlatmaktadır. İnşallah bu defa da başaramayacaklar.

Bu mesele ne Tayyip Erdoğan’ın kişisel ne de parti meselesidir. 2023 Türkiye’nin ve Türk milletinin yeniden şahlanışının sembolüdür. 2071 özellikle Anadolu’nun ebedi vatanımız olduğu gerçeğini bir kez daha ilan edeceğimiz bir yıl olacak. 2053 sahip olduğumuz mirasımıza sıkı sıkıya sahip çıkmanın iradesidir.

Hep birlikte kazanımlarımıza sahip çıkacağımız, potansiyellerimizi en iyi şekilde değerlendirebileceğimiz siyasi ve sosyal düzenden taviz vermemeliyiz. 2023’te inşallah nükleer santralin ülkemize kazandırıldığını göreceğiz.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bu kadarına da pes doğrusu! CHP’li Sevinç: Atatürk rahmetli değil

Gazeteci Şaban Sevinç, katıldığı programda Atatürk’e ‘rahmetli’ denmesi üzerine, “Atatürk’e rahmetli deme, Atatürk rahmetli değil. …

Bir Cevap Yazın