Kılıçdaroğlu: Akşener’in başbakanlığı istemesi bizim için çok değerli

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Meral Akşener’in başbakanlık çıkışına destek vererek bu çıkışın kendileri açısından değerli olduğunu söyledi.

Bolu Abant’ta, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla iki gün süren CHP TBMM Grubu Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı sona erdi.  Kılıçdaroğlu burada gazetecilerle bir araya gelerek soruları yanıtladı. Kılıçdaroğlu’na İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in “Ben cumhurbaşkanı adayı değilim, başbakan adayıyım” açıklaması hatırlatıldı.

“AKŞENER’İN BAŞBAKANLIĞI ÜSTLENMESİ BİZİM AÇIMIZDAN DEĞERLİ”

Akşener’in bu söyleminin kendileri için çok değerli olduğunu belirten Kılıçdaroğlu, “Hepimizin saygı duyması gereken bir söylem. Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi biz bir an önce kısa sürede hayata geçirmek istiyoruz. Dolayısıyla o sürecin sonucunda Sayın Akşener’in başbakanlık görevini üstlenmesi bizim açımızdan da son derece değerli olur ama bunlar oturulup ittifak içinde tartışılmış konular değil” ifadelerini kullandı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Gram altın 2 bin 494₺, çeyrek altın 4 bin 229₺’den işlem görüyor!

Altının fiyatı, İsrail’in Filistin saldırıları ile başladığı yükselişini, İran’ın İsrail’e saldırıları ise sürdürdü. Ons altın …

Bir yanıt yazın