İstanbul’da sarı zulüm, bütün girişimlere rağmen sürüyor!

İstanbul Ataşehir’de bir taksi şoförü “Lütfen bakın çocuğum üşüyor” diyen kadın yolcuyu, “Ben karşının taksisiyim” diyerek araca almadı. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı.

Taksiciler tarafından mağdur edilen yolcuların sayısı her geçen gün artmaya devam ediyor. İstanbul’un Ataşehir’in ilçesinde yaşanılan olayda, mağdur yolculara bir yenisi daha eklendi.

Havanın soğuk olması nedeniyle evine taksiyle gitmek isteyen kadın yolcu, kendisini araca almayan şoföre “Lütfen, bakın çocuğum üşüyor. Kısa mesafe ama 100 lira vereyim” dedi. Ancak şoför, “Ben karşının taksisiyim” diyerek kadın yolcuyu araca almadı.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Çekilen görüntülerde, vatandaşların “Karşının taksisiyim diyerek yolcuyu almıyor. Ama bizim buranın taksisi” denildiği duyuluyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın