Hainlerin dostlarına armağan olsun! SİHA’lar Kobani’de PKK hedefini vurdu

Suriye’nin kuzeyindeki Kobani’de, PKK’lıların içinde bulunduğu bir araç SİHA’ların nokta atışıyla imha edildi.

Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK), Türkiye’in güney sınırlarının ötesinde vatan toprağını tehdit eden hain teröristlere göz açtırmıyor.

Bölgeye kapsamlı bir harekatın gündemde olduğu bu günlerde, Suriye’nin kuzeyindeki terör yuvalarına düzenlenen operasyonlara bir yenisi daha eklendi.  Bu kez operasyon, birçok sahada başarı kazanan SİHA’larla havadan düzenlendi.

SİHA’lar, Suriye’nin kuzeyindeki Ayn el-Arap’taki (Kobani) hainleri vurmak için havalandı.  MİT’in çalışmaları neticesinde, bölgede YPG/PKK’ya bağlı sözde Sosyal Adalet Konseyi binası önünde, örgüte ait bir araç tespit edildi.

MİT’ten gelen istihbaratın ardından havalanan SİHA’lara vur emri verildi.  Nokta atışı ile üst düzey teröristlerin bulunduğu araç havaya uçuruldu.  Operasyonda hedef tamamen yok edilirken çevreye zarar verilmedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bakan Tekin: Öğretmen atamaları ilk kabine toplantısında açıklanacak

Millî Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, Adana’daki temasları kapsamında okul ziyaretlerinde bulunuyor. Bakan Tekin Anadolu Barter …

Bir yanıt yazın