CHP’nin bir heykel projesi daha skandalla sonuçlandı! İbrahim Özkan, İYİ rezil oldu

CHP’li Merkezefendi Belediyesi’nin hayal kırıklığı yaratan heykellerini AK Parti’nin yaptırdığını sanan İyi Partili Özkan, rezil oldu.

CHP’nin bir heykel projesi daha skandalla sonuçlandı… Denizli’de CHP’li Merkezefendi Belediyesi’nin korona sürecinde sağlık çalışanlarına ithafen inşa ettiği heykeller estetik ve mimari yapısı tartışmalara neden oldu. Heykellerin kaldırılmasını talep eden Denizliler ise, çocuklarının korktuklarını belirtti.

Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun ise, heykellere sanat eseri gözüyle bakılmasını söyleyerek “Heykelleri belediyemizin kendi personeli tasarladı. Sanat eseri olarak görülmemelidir. Sadece saygı amaçlı yapıldı. Burada kötü bir niyet yok ve aranmamalıdır.” ifadelerini kullandı.

Ancak heykelleri CHP’nin değil AK Partili belediyenin yaptırdığını sanan İstanbul Büyükşehir Belediyesi İYİ Parti Grup Başkanvekili İbrahim Özkan, heykelleri tiye almak için sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu.

Heykellerin fotoğraflarıyla paylaşım yapan İyi Partili Özkan “Milatta önce ve 2021 AK Parti Türkiye’si” yazdı. Özkan, heykellerin CHP’li belediye tarafından yaptırıldığını fark edince hemen paylaşımını kaldırdı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Beyanname vermeyen mükelleflere pişmanlık için son çağrı!

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, bir mesaj yayınlayarak gelirini beyan etmeyen 400 binden fazla …

Bir yanıt yazın