Hatay-Beşktaş maçını 4 farklı yorumcu pozisyonu inceledi

Süper Lig’de Hatayspor’un Beşiktaş’ı 1-0 yendiği maçta Mehmet Topal’ın attığı gol VAR’dan dönünce tartışmalara neden oldu.

Süper Lig’in 11. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Hatayspor’un konuğu oldu.  Hatayspor, mücadeleyi 1-0 kazanarak 3 puanın sahibi oldu.  Maçın 73. dakikasında yaşanan pozisyon tartışmalara neden oldu. Mehmet Topal’ın topukla attığı gol VAR incelemesi sonucu, iptal edildi.

Maçın ardından yaşanan pozisyon tartışmalara neden oldu. Futbolcular ve yorumcular pozisyon hakkında görüşlerini belirtti.

“YA CÜNEYT NE OFSAYTI?”

Futbol yorumcusu Ahmet Çakar pozisyonla ilgili, “Ya Cüneyt ne ofsaytı? Deli misin sen? Temas yok! Kalecinin görüş açısını kapatmıyor! Kaleye en az 7-8 metre uzakta! Neden nasıl ofsayt?” ifadelerini kullandı.

“BENCE TOPAL’IN GOLÜ OFSAYT”

Rıdvan Dilmen ise pozisyonla ilgili, “Ömer hoca yenilikçi bir teknik adam. Kadrosunu yenilemiş olmasına rağmen başarılı. Çok disiplinli bir takımı var. Bence Mehmet Topal’ın golü ofsayt.” İfadelerini kullandı.

“BUNLAR HEP BEŞİKTAŞ’I BULUYOR”

Feyyaz Uçar, “Bunlar hep Beşiktaş’ı buluyor; uzatmanın uzatması oynanıyor, enteresan bir sezon yaşıyoruz. Sayın hocam yani sen bizim FIFA kokartlı hakemimizsin… Yakını mı göremiyorsun ne çağırıyorsun yan hakemi?” dedi.

“5 BÜYÜK LİGDE OFSAYT VERİLMEZ”

Erbatur Ergenekon: “5 büyük ligde Mehmet Topal’ın golüne ofsayt verilmez. Bence Mehmet Topal’ın golü ofsayt değil.”

“NE KADAR KONUŞSAK BİR ŞEY DEĞİŞMEYECEK”

Mehmet Topal: “Hocalarımız ofsayt pozisyonunu değerlendirecektir. Cüneyt Çakır Hoca, kalecinin görüş açısını kapatıyor dedi. Ne kadar konuşsak da bir şey değişmeyecek.”

FIFA’nın yeni kuralında ise, “Bir oyuncu rakip oyuncunun topla oynama yeteneğini etkileyecek bir eylemde bulunursa bu ofsayt olarak cezalandırılır.” ifadeleri yer alıyor. Kaynak:Ensonhaber

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Aleviler İstanbul’a afişler astı: Kılıçdaroğlu’nu sırtından hançerleyenlere oy yok

CHP’deki kurultay sonrasında eski genel başkan Kemal Kılıdaroğlu destekçileri, mevcut yönetim ve Ekrem İmamoğlu’na yönelik …

Bir yanıt yazın