Akşener’in zor sınavı! Şehit yakınına küfreden Türkkan’a tepkisi merak konusu

Meral Akşener’e Bingöl ziyaretinde tepki gösteren şehit ağabeyine küfreden Lütfi Türkkan’ın İyi Parti’deki geleceği ve Genel Başkan’ın tepkisi merak ediliyor.

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün Bingöl’de esnaf ziyaretlerine devam etti. Akşener esnafı gezerken beklemediği bir tepkiyle karşılaştı. HDP ve Selahattin Demiştaş’a olan yakınlığı üzerinden bir şehit ağabeyi tarafından eleştirildi.

Akşener’e, tepki göstermeye çalışan şehit ağabeyinin “Benim kardeşimin bütün vücudu parçalandı. Günlerce ayaklarını aradılar. HDP’yi, Selo’yu savunan bir kadın bu. Evet bu savunuyor. Kahvaltıya gidiyordu.” sözleri üzerine İyi Parti Milletvekili Lütfü Türkkan, ağza alınmayacak bir küfür etti.

Tepkili ağabeyin kulağına “Senin bacını si…” diyen Türkkan kendini korumalarının kollarına attı. O anlar ise kameralara yansıdı. Başta sosyal medya olmak üzere tepkiler çığ gibi büyüdü.  İyi Parti’den ise henüz konu hakkında bir açıklama gelmedi. Kendilerini ‘milliyetçi’ olarak tanımlayan partililerin dışında, parti liderleri Meral Akşener’in sessizliği de sürüyor. Akşener’in şehit ağabeyine küfreden vekili Türkkan’a nasıl tepki göstereceği merak konusu oldu.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

CHP’li Onursal Adıgüzel’den eşine kıyak

Ataşehir’de CHP’den belediye başkanı seçilen Onursal Adıgüzel’in eşi Elif Duygu Adıgüzel, Çekmeköy Belediyesi’ne başkan yardımcısı …

Bir yanıt yazın