Başkan Erdoğan: Kılıçdaroğlu’nun beraber olduğu PKK terörünü Gabar’da gömdük

‘Gabar’da terörü gömdük’ diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun birlikte olduğu terör örgütü PKK’yı da gömeceklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ümraniye Millet Bahçesi’nin açılış töreninde konuştu. Erdoğan, 19 yıllık AK Parti iktidarı boyunca küresel tuzaklardan terör örgütlerinin saldırılarına kadar birçok engeli  aştıklarını söyledi.  “Gabar’da terörü gömdük. Bay Kemal ve avanesi bunlar, PKK terör örgütü ile beraber hareket ettiler. Onları da gömdük.” diyen Erdoğan, CHP’nin hain terör örgütü PKK ile birlikte hareket ettiğini söyledi.

Açıklamalarına devam eden Erdoğan, muhalefet partilerine “Hani siz teröre karşıydınız diyerek” tepkisini sürdürdü.  Son olarak Kılıçdaroğlu’na seslenen Erdoğan, “Suriye’de terör örgütü ile mücadele verirken, Bay Kemal ahbaplık yapıyor. Bay Kemal sen PKK ile YPG ile beraber ol. Onları da gömeceğiz.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuyla ilgili ifadeleri şöyle:  “Vesayetin ayak oyunlarından terör örgütlerinin saldırılarına, darbe girişimlerinden küresel ekonomik tuzaklara kadar nice engeli aşarak çalıştık. Gabar’da terörü gömdük. Bay Kemal ve avanesi bunlar PKK terör örgütü ile beraber hareket ettiler. Onları da gömbük. Ne yapıyorlar terör örgütünün başı cezaevinde, bunlar da onlarla beraber hareket ediyorlar. İP de onlarla CHP de onlarla diğerleri de onlarla. Ne oldu size ya? Hani siz teröre karşıydınız? Suriye’de terör örgütü ile mücadele verirken, Bay Kemal ahbaplık yapıyor. Bay Kemal sen PKK ile YPG ile beraber ol. Onları da gömeceğiz.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bürokrasi aslına rücu ediyor, makam aracı yerine otobüs

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve …

Bir Cevap Yazın