Elektrik faturalarında TRT payı ile enerji fonu kesintileri kaldırıldı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan elektrik faturalarıyla ilgili, “Önümüzdeki dönemde elektrik faturalarındaki TRT payı ve enerji fonu kesintilerini kaldırma kararı aldık.” açıklamasında bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kabine toplantısı sonrası önemli kararlar açıkladı.  Elektrik faturalarında küresel artışa rağmen vatandaşlara 1500 liranın üzerinde enerji desteği verdiklerini anlatan Erdoğan, vatandaşlara konuyla ilgili bir müjde verdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, elektrik faturalarındaki TRT payı ve enerji fonu kesintilerinin kaldırılacağını açıkladı.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuyla ilgili ifadeleri şöyle: “Bir başka ifadeyle her vatandaşımıza yıllık bin 500 liranın üzerinde enerji desteği vermiş olduk. Elektrikte önümüzdeki yıl TRT payı ile enerji fonu kesintilerini de kaldırma kararı aldık.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Kayıkçı dövüşü gibi! İsrail de İran’ı vurmuş gibi yaptı!

İran toprakları, İsrail ordusu tarafından hedef alındı. ABD basını, saldırının amacını İsrailli yetkilinin sözleriyle aktardı. …

Bir yanıt yazın