2001 krizinin baş mimarı Necdet Sezer yıllar sonra görüldü

Eski İçişleri Bakanı Hasan Fehmi Güneş için bugün TBMM’de düzenlenen törene, uzun süredir ortalarda görünmeyen Ahmet Necdet Sezer’in de katılması dikkatlerden kaçmadı.

Ankara’da 87 yaşında tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren eski İçişleri Bakanı Hasan Fehmi Güneş için bugün TBMM’de bir tören düzenlendi.

Saat 11.00’deki törene CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, eski TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ve milletvekilleri ile Meclis çalışanları katıldı.

Törende, uzun süredir kameralardan uzakta yaşam süren bir isim de vardı. Törene, 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer’in de katılması dikkat çekti.  Sezer, törende CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun yanında yer aldı. Güneş’in naaşı, 25 Kasım Perşembe günü Sakarya Karapürçek’de toprağa verilecek.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın