Kılıçdaroğlu Mersin’de konuştu: İşsizliği bitireceğim, Suriye ve İsrail ile barışacağım

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Milletin Sesi adı ile düzenlediği ve erken seçim çağrılarını dile getirdiği Mersin mitinginde iktidara geldiğinde işsizliği bitireceğini söyledi.

Son dönemde erken seçim çağrılarını yüksek sesle dile getiren muhalefet sahaya indi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, erken seçim çağrısını dile getireceği ‘Milletin Sesi’ adıyla düzenlenecek mitinglerden ilkini Mersin’de düzenledi.

Kılıçdaroğlu, burada toplanan kalabalığa bir konuşma yaptı.

Kılıçdaroğlu, iktidara geleceklerinde ilk yapacakları icraatların sözünü verdi.

Kılıçdaroğlu vaatlerini şöyle sıraladı;

“İktidar olduğumda; işsizlik olmayacak. İşsizlik kesinlikle olmayacak, yatırımlara boğulacak bu bölge. Göreceksiniz, Akdeniz üzerinde yükselen Mersin’i bütün dünyaya tanıtacağız. Burayı bir üretim üssü haline getireceğiz.

“İSRAİL’LE SURİYE İLE BARIŞACAĞIZ”

İsrail ile Suriye ile İsrail, Mısır ile barışacağız. Biz ‘Yurtta sulh cihanda sulh’ diyenleriz. Göreceksiniz o zaman Mersin’in nakliye tırları, sanayicileri Ortadoğu’ya nasıl çalışıyor.

“TÜRK LİRASINI PUL YAPTILAR”

Türk Lirası’nı pul yaptılar, Türk Lirası’nı hakettiği yere getirmek bizim boynumuz borcudur. Bizim fakirliğimizi Batı’nın emperyallerine satmak istiyorlar. İstanbul Sözleşmesini bir hafta için tekrar yürürlüğe koyacağız.

“TÜRKİYE’NİN NASIL RAHATLADIĞINI GÖRECEKSİNİZ”

Sorun memleket, vatan, bayrak, millet sorunudur. Beraber olmak, birlikte olmak zorundayız. Biz sosyal demokratız. Bizler Atatürkçüyüz, bağımsızlık savaşının ne olduğunu biliriz. 6 ay için Türkiye’nin nasıl rahatladığını göreceksiniz.

“DEĞİŞİM RÜZGARLARI ESİYOR”

Değişim rüzgarları esiyor Türkiye’de. Buna duvar örmek mümkün değil. Mersin’de, Hakkari’de tüm Türkiye’de. Geliyor gelmekte olan.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın