Erdoğan’dan TÜSİAD’a: Kılıçdaroğlu ile erken seçim hayallerini bırakın

TÜSİAD’a seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Türkiye’nin çökmediğini söyleyerek, “Ey TÜSİAD Türkiye’nin çöktüğü yok Kılıçdaroğlu ile erken seçim hayalleri kurmayı bırakın.” ifadelerini kullandı.

Kabine Toplantısının ardından kameraların karşısına geçen Cumhurbaşkanı Erdoğan, ekonomide yeni adımları açıkladı. Döviz kurlarındaki hareketlilik ile yaşanan fiyat artışlarına değinen Erdoğan, TÜSİAD’da da sert tepki gösterdi.

TÜSİAD’a seslenen Cumhurbaşkanı Erdoğan, şu ifadeleri kullandı: “Ey TÜSİAD Türkiye’nin çöktüğü yok! Siz hala iktidarı nasıl indiririz? hesabını yapıyorsunuz. Bir taraftan da Bay Kemal’le bir araya geliyorsunuz. Kılıçdaroğlu ile erken seçim hayalleri kurmayı bırakın. Bunlar rüyadır rüya. Seçim Haziran 2023’te yapılacaktır.”

Content retrieved from: https://www.ensonhaber.com/gundem/erdogandan-tusiada-kilicdaroglu-ile-erken-secim-hayalleri-kurmayi-birakin.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın