Muharrem İnce: Cumhurbaşkanı olsam Suriyelileri gönderirdim

Memleket Partisi Lideri Muharrem İnce, faşist olmadığı ancak Cumhurbaşkanı olsa Suriyelileri göndereceğini söyledi.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Habertürk TV’de Fatih Altaylı’nın Teke Tek programına konuk oldu. Altaylı’nın sorularını yanıtlayan İnce, Türkiye’deki Suriyeli mülteciler hakkında konuştu. Suriyeli mültecilerin misafirliklerinin çok uzadığını belirten İnce, sözlerini şöyle sürdürdü:

“MİSAFİRLİKLERİ ÇOK UZADI”

“Misafirlik çok uzadı, fazla oldu. Ben memleket için beka problemi görüyorum. Türkiye büyük devlet. Komşularında problem olduğunda yardım etmeli. Kadın, çocuk, genç, yaşlılara mutlaka kucak açmalı. İlla din kardeşimiz oldukları için değil, başkaları olsa yine yapılmalı.

“CUMHURBAŞKANI OLSAM GİDENE KAPIYI KAPATIRIM”

Sınırın kapıları açık Ramazan-Kurban bayramında 100 bin kişi toplanıp, memleketlerine gidiyor, sonra dönüyorlar. Ben Cumhurbaşkanı olsam bayramda memleketine gidene kapıyı kapatırım bir daha geri gelemez.

“FAŞİST FALAN DEĞİLİM BEN”

Türkiye Cumhuriyeti hayır kurumu da değil. Biz bu ülkeyi sokakta mı bulduk?! Faşist falan değilim ben, çağdaş düşünen bir adamım. “

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın