Balıkesir Dursunbey’de 4,7 büyüklüğünde korkutan deprem!

Balıkesir’de 4,7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Kandilli depremin büyüklüğünü 4,8 olarak açıkladı. Deprem İstanbul başta olmak üzere birçok ilden hissedildi. AFAD’dan yapılan açıklamada gelişmelerin takip edildiği bildirildi. İstanbul Valisi de sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

AFAD’da yer alan bilgilere göre; Balıkesir Dursunbey’de 4,7 büyüklüğünde bir deprem oldu. Depremin saati 22.31 olarak açıklanırken derinliği 11.49 km olarak kaydedildi. Deprem İstanbul başta olmak üzere İzmir ve Bursa’da da hissedildi. AFAD’dan yapılan açıklamada, “Balıkesir’in Dursunbey ilçesinde saat 22.31’de 4,7 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Gelişmeleri takip ediyoruz.” denildi.

İSTANBUL VALİSİ YERLİKAYA’DAN AÇIKLAMA

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya yaptığı açıklamada, “Balıkesir #ursunbey merkezli AFAD verilerine göre 4.7 büyüklüğünde meydana gelen ve İstanbul’da da hissedilen deprem’den etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun. Allah her türlü afetten ülkemizi ve milletimizi korusun.” dedi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Başkan Erdoğan, Irak ziyaretine ilişkin konuştu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak ziyaretine ilişkin konuştu. Erdoğan, “İlişkileri kapsamlı olarak ele alacağız” dedi. …

Bir yanıt yazın