Sürücüler dikkat! Kar yağışı İstanbul-Ankara TEM otoyolu ve devlet karayolunu ulaşıma kapattı!

İstanbul-Ankara arasında TEM otoyolu ve devlet karayolu, tüm araç trafiğine kapatıldı. Türkiye, soğuk ve yağışlı havanın etkisi altında..

Hava sıcaklıkları sıfırın altına inerken, doğudan batıya tüm yurtta kış kendini iyice hissettiriyor. Karayolları Genel Müdürlüğü, 23 Ocak 2022 Pazar günü akşam saatlerinden itibaren kar ve tipi dolayısıyla kapanan yolların güncel listesini yayınladı.

Buna göre, İstanbul-Ankara arasında TEM otoyolu ve devlet karayolu, tüm araç trafiğine kapatıldı.  Ankara Valisi Vasip Şahin, konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yaptı:

“Gerede-Düzce arası otoyol ve devlet yolu yoğun kar ve tipiden dolayı ulaşıma kapandığı için ilimizden İstanbul istikametine yeni bir duyuruya kadar yola çıkılmaması gerekmekte olup; yola çıkmış araçlar ise görevlilerimizce yönlendirilen yerlerde bekletilecektir”Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yayınladığı listeye göre, ulaşıma kapanan yollar şu şekilde sıralandı;

Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişi tır trafiğine kapatılmıştır. Devlet Yolu Bolu Dağı Geçişi ise tüm araçlar için trafiğe kapatılmıştır.

-Konya Seydişehir – Antalya Akseki Yolu (Alacabel Mevkii) ulaşıma kapatılmıştır.

-Konya’yı Ankara, Aksaray, Akşehir, Ereğli, Beyşehir, Seydişehir, Ladik, Obruk, Karapınar ve Karaman’a bağlayan yollar kar ve tipi nedeniyle görüş mesafesinin bulunmamasından dolayı ulaşıma kapatılmıştır.

-Kayseri-Malatya Yolu ulaşıma kapatılmıştır.

-Pınarbaşı-Gürün, Pınarbaşı-Göksun ve Şarkışla-Pınarbaşı Yolları ulaşıma kapatılmıştır. Sivas-Erzincan Yolu ulaşıma kapatılmıştır.

-Kangal-Divriği-Arapgir Yolu ulaşıma kapatılmıştır.

-Zara-Refahiye Yolu ulaşıma kapatılmıştır.

-Kahramanmaraş-Göksun Yolu tır trafiğine kapatılmıştır.

-Taşkent-Sarıveliler Yolu ulaşıma kapatılmıştır.

-Akşehir-Isparta Yolu ulaşıma kapatılmıştır.

-Kağızman-Ağrı Yolu ulaşıma kapatılmıştır.

-Akçakoca-Düzce Yolu Kabalak Mevkii zincir takılı olmayan tır trafiğine kapatılmıştır.

-Antalya-Mersin Yolu Gazipaşa-Anamur kesimi heyelan nedeniyle ulaşıma kapatılmıştır. Diyarbakır-Siverek Yolu ulaşıma kapatılmıştır.

-Diyarbakır-Bingöl Yolu ulaşıma kapatılmıştır. Siverek- Adıyaman Yolu ulaşıma kapatılmıştır.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın