Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayeti ile ilgili 9 kişi daha gözaltına alındı!…

İstanbul Yeşilköy’de geçtiğimiz günlerde silahlı saldırı sonucu öldürülen Şafak Mahmutyazıcıoğlu cinayetinde 9 şüpheli daha yakalanarak gözaltına alındı.

Beşiktaş’ın eski yöneticisi ve sunucu Ece Erken’in eşi avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, İstanbul’un Bakırköy ilçesindeki bir balık restoranında uğradığı silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirmişti.

İLK OLARAK 2 KİŞİ YAKALANDI

Cinayet sonrası başlatılan geniş çaplı operasyonda ilk olarak 2 kişi gözaltına alınmıştı.  Operasyonla ilgili bu sabah yeni bir gelişme yaşandı.

GÖZALTI SAYISI 11’E YÜKSELDİ

Operasyonda “Kasten Öldürme” eylemini gerçekleştirdiği belirlenen Kadir Yasak ve Ali Yasak’ın da aralarında bulunduğu 9 kişi daha yakalandı.  Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada ruhsatsız silah ele geçirildi.

Öte yandan tetiği çektiği iddia edilen Kadir Yasak ile Ali Yasak ve İbrahim Çadırcı sağlık kontrolü için Bayrampaşa Devlet Hastanesine getirildi.  Sağlık kontrolünün ardından cinayet zanlılarının yeniden emniyete götürüleceği öğrenildi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Suphiye Orancı’nın cezaevi arkadaşı tek tek itiraf etti

Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasının ardından anne Suphiye Orancı sessizliğini korurken o dönem …

Bir yanıt yazın