Silahlı saldırıya uğrayan Kıbrıslı işadamı Halil Falyalı öldü iddiası!

Kıbrıslı iş insanı Halil Falyalı’nın silahlı saldırı sonucu hayatını kaybettiği iddiaları gündeme geliyor. Bu gelişme üzerine, şoförüyle birlikte silahlı saldırıya uğrayan Falyalı’nın kim olduğu hakkında araştırmalar hız kazandı. Konuyu merak eden vatandaşlar Halil Falyalı kimdir, nerelidir, kaç yaşında ve ne iş yapar sorularına yanıt arıyor. Halil Falyalı öldü mü? İşte merak edilenlerin yanıtı.

Halil Falyalı’nın aracı Girne Çatalköy’de evinin yakınlarında kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından otomatik silahlarla tarandı.

Saldırıda Halil Falyalı’nın şoförünün hayatını kaybettiği öğrenilirken, saldırı sonucu ağır yaralanan ve hayati tehlikesi bulunan Halil Falyalı’nın Girne Akçiçek Hastanesi’nde yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulans ile Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne sevk edildiği öğrenildi.

Öte yandan Halil Falyalı’nın da öldüğü yönünde iddialar gündeme geliyor. Konuyla ilgili resmi bir açıklama yapıldığında detaylar haberimizde yer alacak.

Halil Falyalı Mağusa doğumlu Kıbrıslı Türk iş insanıdır. 2000’lerin başında Kıbrıs’ta kumarhane güvenliği olarak işe başladı. Akabinde birçok otel işletmeciliği ve kumarhane (casino) yöneticiliği yapmış olan Falyalı, günümüzde Kıbrıs’ın önde gelen otellerinden birinin sahibi olarak bilinmektedir.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Almanya Cumhurbaşkanı Steinmeier, İstanbul’da

İstanbul Havalimanı’na iniş yapan Steinmeier, Vali Gül tarafından karşılandı. Almanya Cumhurbaşkanı’nın Türkiye ziyaretinin ayrıntıları belli …

Bir yanıt yazın