Fitne ateşi yakıldı! Ukrayna’nın Lugansk kentinde şiddetli patlama!

Sputnik muhabiri, Lugansk’ta şiddetli bir patlamanın meydana geldiğini aktarırken, Rus yanlısı Telegram kanalları, yangının Ukraynalıların Luhansk yakınlarındaki bir gaz boru hattını havaya uçurmasının sonucu olduğunu iddia ediyor.

Rus haber ajanslarının sahadaki muhabirlere dayandırdığı haberine göre, Ukrayna’nın ayrılıkçı bölgesi Luhansk Halk Cumhuriyeti’nin ana şehirlerinden biri olan Luhansk yakınlarındaki bir gaz boru hattının bir kısmı Cuma günü geç saatlerde meydana gelen patlamanın ardından alev aldı.

Interfax haber ajansının yerel bir doğal gaz tedarikçisine dayandırdığı haberine göre, boru hattı “güçlü bir patlama” ile vuruldu.Bir boru hattı yangınına ilişkin yeni rapor, ABD ve diğerlerinin Rusya tarafından Ukrayna’ya yönelik bir saldırı için bahane olarak kullanılabilecek “sahte bayrak” olayları konusunda uyarıda bulunmalarıyla geldi.

Rus yanlısı Telegram kanalları, yangının Ukraynalıların Luhansk yakınlarındaki bir gaz boru hattını havaya uçurmasının sonucu olduğunu iddia ediyor.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bürokrasi aslına rücu ediyor, makam aracı yerine otobüs

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104’üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve …

Bir Cevap Yazın