Herşey güzel oluyor! İstanbul Büyükşehir Belediyesi araba fiyatına scooter alıyor!

CHP’li İBB yönetimi 15 adet scooter için çıktığı ihalede kazanan firmaya 1 milyon 697 bin 500 TL ödeyecek. Tanesi 113 bin liraya gelen alım tepkileri de beraberinde getirdi.

Tasarruf bahanesiyle İstanbullulara hizmet götüren bir çok kalemde kesintiye giden, ulaşım ve su gibi temel ihtiyaçlarda da yaptığı rekor zamlarla gündemden düşmeyen CHP’li İBB yönetimi yaptığı ihalelerdeki ürünlerin gerçek piyasa değerinden uzak astronomik rakamları tepki çekti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Satın Alma Müdürlüğü Scooter alımı için ihaleye çıktı.

İhalede10 adet Kendinden Dengeli Scooter ile 5 adet Elektrikli Scooter olmak üzere 15 adet alım yapılacağı duyuruldu.

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun ihaleyi geçen yıl kurulan ve internette, ahşaptan peçetelik, ayna, askılık, dolap gibi ürün satışı yapan bir firmaya verdiği ortaya çıktı.

TANESİ 113 BİN TL’YE GELİYOR

İBB’nin toplamda 1 Milyon 697 bin 500 TL. ödeyeceği scooterların tanesi 113 bin TL’ye mal olması “araba fiyatına scooter” eleştirilerini beraberinde getirdi.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Bu kadarına da pes doğrusu! CHP’li Sevinç: Atatürk rahmetli değil

Gazeteci Şaban Sevinç, katıldığı programda Atatürk’e ‘rahmetli’ denmesi üzerine, “Atatürk’e rahmetli deme, Atatürk rahmetli değil. …

Bir Cevap Yazın