ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris’in Ukraynalı mülteci kahkahası!

Harris’in, Ukraynalı mültecilere ilişkin soru karşısındaki tavrı dikkat çekti. ABD Başkan Yardımcısı Kamala Harris, Varşova’da Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda tarafından ağırlandı.

İkili, görüşmenin ardından ortak basın toplantısı için kameraların karşısına geçti. Rusya-Ukrayna savaşı ve bunun sonucunda evlerini terk etmek zorunda kalan yüz binlerce Ukraynalı mültecinin durumu gündemdeydi.

MUHABİR UKRAYNALI MÜLTECİLERİ SORDU

Mülteciler konusunda Washington yönetiminin tutumunu öğrenmek isteyen bir muhabir, Harris’e “ABD’nin bilhassa kalıcı bir altyapı kurmak için ne yapacağını merak ediyorum. ABD, Ukraynalı mülteciler için özel bir pay ayırmaya istekli mi?” sorusunu yöneltti.

HARRIS KAHKAHA ATTI

Muhabir, ardından Duda’ya dönerek, “ABD’den daha fazla mülteci kabul etmesini isteyip istemediğinizi bilmek istiyorum.” dedi. Bunun üzerine Harris ve Duda birbirlerine bakarak gülmeye başladı. “İyi dost kötü günde belli olur.” diyen Harris’in kahkahası ise dikkat çekti.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın