Erdoğan ile görüşen Stoltenberg: Başkanla görüşmeyi dört gözle bekliyordum

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya Diplomasi Forumu’na katılan NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ile 35 dakikalık bir görüşme gerçekleştirdi.

Dünya gündemindeki en önemli bölgesel, küresel meselelerin masaya yatırıldığı Antalya Diplomasi Forumu, bugün başladı.

Liderlerle yoğun bir diplomasi trafiği yürüten Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, foruma katılmak üzere Türkiye’ye gelen NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg’i kabul etti.

KABUL, 35 DAKİKA SÜRDÜ

Basına kapalı gerçekleşen kabul, 35 dakika sürdü.

Kabulde; Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik de hazır bulundu.

“GÖRÜŞMEYİ 4 GÖZLE BEKLİYORUM”

NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg bu sabah, Türkiye’nin Ukrayna krizinde oynadığı kilit role dikkat çekip, “Cumhurbaşkanı Erdoğan’la görüşmeyi dört gözle bekliyorum.” ifadelerini kullanmıştı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Filistin’in BM’ye tam üyeliğine ABD’den veto

ABD, Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi’nde Filistin’in Birleşmiş Milletler’e tam üyeliği talep edilen karar tasarısını veto …

Bir yanıt yazın