Suriye muhalefetinin başkanı: Ülkemize dönmek istiyoruz

Suriyelilerin ülkelerine dönmek istediğini belirten Salim el-Muslat, “Türk kardeşlerimize zorluk çektirmek istemiyoruz ama uluslararası bir irade olmadı” dedi.

Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu Başkanı Salim el Muslat, Suriye Ulusal Koalisyonu Genel Merkezi’nde gazetecilerle bir araya geldi.

Toplantıda, Suriye’deki son durum ve Ukrayna’daki savaş süreci konuşuldu.

Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonu Başkanı Salim el Muslat, Türkiye’ye teşekkür ederek sözlerine başladı.

Salim el Muslat, Suriyeli iş insanlarının Türkiye’ye yatırım yaptığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Bu bizim görevimiz çünkü Türkiye bize kucak açtı. Burası bizim ikinci vatanımız oldu. Suriyeli yatırımcılar Türkiye’ye yatırım yapmak konusunda burayı kendi vatanı gibi gördüler. Suriye’de kurtarılmış bölgelerde tek bir yönetim olmalı. O bölgede üniversite okul ve hastane yapılmalı. Bu konudan Türkiye’den destek gerekli. Türk devletine teşekkür ediyorum.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Suphiye Orancı’nın cezaevi arkadaşı tek tek itiraf etti

Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’a açtığı babalık davasının ardından anne Suphiye Orancı sessizliğini korurken o dönem …

Bir yanıt yazın