TÜED Yüreğir Şubesi yöneticileri serbest mi?

Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince tefecilik yaptıkları iddiasıyla 3 gün önce TÜED Yüreğir şubesi gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlar sonucu gözaltına alınan eski ve yeni yöneticilerin serbest bırakıldığı bildirildi.

Alınan bilgilere göre, 3 gün önce Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekiplerince tefecilik yaptıkları iddiasıyla zanlılar hakkında gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlar sonucu gözaltına alınan eski ve yeni yöneticilerin çıkarıldıkları ilk mahkemede serbest kaldıkları bildirildi.

Bilindiği gibi 29 Mart 2022 günü Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri şüphelilerin adreslerine yapmış oldukları eş zamanlı operasyonlarda ruhsatsız 2 tabanca, 2 otomatik av tüfeği, çok sayıda dernek üyesi emeklilere ait maaş kesinti belgesi, 21 emekli kimlik kartı, 28 boş emekli kimlik kartı, 10 kişinin kimlik fotokopisi, 143 yakacak teslimat makbuzu, geçen yıla ait kömür kesinti listesi ve borç bilgilerinin bulunduğu evrak, bin TL tutarında senet, tapu senetleri ve 32 boş senet, çok sayıda alacak notlarının bulunduğu defter ve dijital materyal ele geçirildiği iddia edilmişti.

Bu iddialar üzerine gözaltına alınan zanlılar hakkında çok sayıda şikayetin bulunması üzerine Adana İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri iddiaları araştırmış gerekli soruşturmaları tamamladıktan sonra zanlıları bu gün mahkemeye sevk etmişti. Zanlılar çıkarıldıkları mahkemece serbest bırakıldığı öne sürüldü.

Ancak, zanlıların adli denetime tabi tutulup, tutulmadığı yada hangi gerekçelerle serbest kaldıklarına dair detaylı bilgi alınmadı.

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Haydi fahiş fiyatları boykota!

Restoran ve kafelerdeki fiyatların fahiş oranda artmasına tepki yağıyor. Sosyal medyada dile getirilen tepkiler dalga …

Bir yanıt yazın