Şimdi anladınız mı dünyanın neden beşten büyük olduğunu

Dünya, zalimlerle mazlumların rol aldığı acımasız bir sahnedir, herkes rolünü oynadıktan sonra çekip gider. Ukrayna’da Zelenskiy’e korkma aslansın kaplansın arkandayız diyen sömürgeci batı emperyalistlerle ABD, aslanla kaplanı dımdızlak yol ortasında bırakıp ateşe attılar.

Başkan Erdoğan’ın dünya Liderliğini takdir eden Zelenskiy ateş bacayı sarınca o da dünyanın beşten büyük olduğunu yeni anlamış olmalı ki, korkusuzca haykırarak şunları rahatlıkla söyleyebiliyor:  “Sadece güçlünün haklı olduğu ve ordularıyla kendini savunabileceği uluslararası düzenden bahsedeceğiz. O zaman BM’nin kapısını kapatalım.

BM Güvenlik Konseyi’ne şunu sormak istiyorum: Ellerinden gelen her şeyi yaparak mümkün olduğu kadar zarar vermeye çalışıyorlar. Sadece güçlünün haklı olduğu ve ordularıyla kendini savunabileceği uluslararası düzenden bahsedeceğiz. O zaman BM’nin kapısını kapatalım. Birleşmiş Milletleri kapatmaya hazır mısınız? Böyle düşünmüyorsanız derhal harekete geçmeniz gerekiyor. Güvenlik Konseyi nerede? Dünya barışını sağlamakla sorumlu kilit kurumun etkin bir şekilde çalışamadığı ortada.”

Dünyanın beşten büyük olduğunu söylüyor. Biraz geç olmadı mı Zelenskiy? Bizi sakın yanlış anlamayın. Biz dünyanın beşten büyük olduğunu 20 yıldır söylüyoruz. BM, ne işe yarar diye! Geç de olsa  bunu söylerken haksız da değilsiniz. Sadece aramızda 20 yıl gibi bir zaman farkı var. Şunu iyi biliniz dünya terzi dükkanı gibidir. Ölçüyü veren gider. Tıpkı katliamları yapıp yanına kar kalan zalimlerin vahşeti gibi. İşte, katliamlardan, vahşetlerden zevk alan sadist zalim liderler ve devletler dünya gibidir. Her birinin içinde ayrı ayrı yüzlerce fırtına kopar ama herkes kendi yaptığı katliamı bilir.

Sayın Zelenskiy, biz bu BM’nin, NATO’nun, ABD’nin sahte müttefik palavralarını, hatta iki yüzlülüğünü yüz yıldan beri acılarla yaşıyoruz. Dünyayı sömürmeye katletmeye sözleşen beşler çetesi sizin cılız sesinizi duyamazlar. Sizin çektiğiniz acıları, Bosna Hersek, Çeçenistan, Doğu Türkistan, Ahıska, Kıbrıs, Filistin ve Kırım’da yaşadık. Canı acımayan acının acısını bilemez. Ta ki acıyı tadana kadar. Şimdi sizin de canınız bizim kadar acıdığı için sizi en iyi biz anlıyoruz.

Zalimlerin yönettiği acımazsız dünya, rezillerin rol aldığı bir sahnedir, zalimler katletme rolünü oynadıktan sonra arkalarında gözü yaşlı dul kadınlar ile çocukları bırakıp, utanmadan sıkılmadan çekip giderler. Dünya barışını bozmada, katliam yapmada yarışan İngiliz’in, ABD’nin, Çin’in ve Fransa’nın birbirilerinden ne farkı var? Unutmayınız zalimlerin yönettiği dünyamız, kandan, gözyaşından, sömürgeden beslenen nükleer devlerle barışçı cücelerin dünyasıdır. Şimdi daha iyi anlayabildiniz mi dünyanın neden beşten büyük olduğunu!

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Haydi fahiş fiyatları boykota!

Restoran ve kafelerdeki fiyatların fahiş oranda artmasına tepki yağıyor. Sosyal medyada dile getirilen tepkiler dalga …

Bir yanıt yazın