Bir babanın zor günleri! Haydi Elif Su’ya şifa için duaya!

Bir baba olarak bu tür üzücü habere nereden ve nasıl başlayacağımızı bilemiyoruz ama, Sarıçam’ın sevilen genç ve çalışkan MHP’li Belediye Başkanı Av. Bilal Uludağ’ın 11 yaşındaki kızı Elif Su, ilik kanserinin 4. evresinde yaşam mücadelesi veriyor.

Biz de Anadolu Barter yayın grubu olarak,  Adana Şehir Hastanesi’nde tedavi görmekte olan kızımız Elif Su ‘ya acil şifalar diliyoruz. “Yumurtaya can veren rabbim seninle birlikte olsun Elif Su”. Diyor, tüm okuyucularımızı, Sarıçam Belediye Başkanı Av. Bilal Uludağ’ı sevenleri, yüreğinde evlat acısı his eden tüm anne ve babaları aşağıdaki duaları okuyup, Elif Su’yumuza  şifa niyetine hediye etmelerini bekliyoruz.

Biz de Anadolu Barter yayın grubu olarak,  Adana Şehir Hastanesi’nde tedavi görmekte olan kızımız Elif Su ‘ya acil şifalar diliyoruz. “Yumurtaya can verem rabbim seninle birlikte olsun Elif Su”. Diyor, tüm okuyucularımızı, Sarıçam Belediye Başkanı Av. Bilal Uludağ’ı sevenleri, yüreğinde evlat acısı his eden tüm anne ve babaları aşağıdaki duaları okuyup, Elif Su’yumuza  şifa niyetine hediye etmelerini bekliyoruz.

Dermansız bir hastalığın pençesine düşmüş olanlar, dertlerine çare bulmak amacıyla ellerini Allah’a açıp;

”Essâlatü ve selâmü aleyke yâ seyyidi yâ Resulallâh huzbiyedii kallet hileti veşfi marazi yâ şafil ileti bi lûtfike ve keremike yâ tabibe külli dâin ve devâin külli şey’in yâ nebiyyir rahmeti ve yâ kaşifel gummeti ve yâ şefiil ümmeti ve yâ rahmeten lil âlemin” duasını okursa, hastalığına kısa sürede şifa bulur.

Rasûlullah(s.a.v)Efendimiz bir hastaya uğradığı zaman veya kendisine bir hasta getirildiği zaman şu duayı okurdu:

Allâhümme ezhibil-be’se Rabben-nâsi veşfi fe-enteş-şâfî lâ şifâe illâ şifâüke şifâen lâ yuğâdiru sekamen.

Meali:

Ey insanların Rabbi!

Acıyı gider, şifa ver, şifa veren sensin. Senin şifandan başka şifa yoktur. Senden hiçbir hastalığı hariç tutmayan şifa istiyoruz.(Tirmizi-Buhari)

Eshâb-ı kirâmın büyüklerinden Osman bin Huneyf bildiriyor: Hastalıktan Kurtulmak için duâ istiyen bir âmâya (gözleri görmeyen), abdest alıp, iki rekat namaz kılmasını ve sonra;

“Allahümme innî es’elüke ve eteveccehü ileyke bi-Nebiyyike Muhammedin Nebiyyirrahme, yâ Muhammed innî eteveccehü bike ilâ Rabbî fî hâcetî-hâzihî, li taktıye-li, Allahümme şeffi’hü fiyye” (17) duâsını okumasını emretmiştir.

*Peygamberimizin sözünü ettiği bir diğer şifa suresi, Fâtiha Suresidir. “Fatiha her türlü hastalığa şifadır” buyuran Allah Resulü maddi/manevi bütün hastalıklara karşı Fatiha’nın okunması gerektiğini tavsiye eder.

* “Ailesinden birisi hastalandığı zaman Resulullah (sav) Muavvizatı (Felak ve Nâs Sûrelerini) okuyarak onun üzerine üflerdi. Vefatıyla sonuçlanan hastalığa yakalandığında bu sureleri okuyup onun üzerine üflemeye ve kendi eliyle meshetmeye başladım. Çünkü onun elinin bereketi benim elimden daha fazlaydı.”

*Bir gün iki gözü a’mâ bir kimse gelip, “yâ Resûlallah “sallallahü teâlâ aleyhi ve sellem” Allahü teâlâya duâ et, gözlerim açılsın,” dedi.

Peygamberimiz, “Kusursuz bir abdest al! Sonra Yâ Rabbî! Sana yalvarıyorum. Sevgili Peygamberin Muhammed aleyhisselamı araya koyarak, senden istiyorum. Ey çok sevdiğim Peygamberim Muhammed aleyhisselam! Seni vesile ederek, Rabbime yalvarıyorum. Senin hatırın için kabul etmesini istiyorum. Yâ Rabbi! Bu yüce Peygamberi bana şefaatçi eyle! Onun hürmetine duamı kabul et!” duasını okumasını söyledi.

Adam, abdest alıp dua etti. Hemen gözleri açıldı. Bu duayı Müslümanlar, her zaman okumuşlar ve maksatlarına kavuşmuşlardır. Biz de aziz okuyucularımızı Başkanımızın biricik  kızı 11 yaşındaki Elifsu  için herkesi duaya davet ediyor, Küçük Elif Su için rabbimizden Şafi İsmi Şerifi hürmetine şifa diliyoruz.

Şifa Duası: ”Bismillahi yübrike min külli yesfike ve min şerri hasidin, ve min şerri külli zi ayn.”

Hakkında Editör

Taraf olmayan, habercilik yapan Ekointernet Haber, bağımsız özgür, tarafsız habercilik ilkesini benimsemiş olup, hakkın ve haklının yanında yer almayı ilke edinmiştir.

Göz Atmak İster misiniz?

Fitch Ratings, Türkiye Varlık Fonu’nun kredi notunu artırdı

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch, 8 Mart’ta Türkiye’nin kredi notunun yükseltilmesinin devamı niteliğinde bir karar …

Bir yanıt yazın